dijous, 2 de setembre de 2010

Divendres 3 de setembre a les 19h a la plaça de l'església

Veí, veïna:

Com potser ja deus saber, aquest 29 de setembre del 2010 hi ha vaga general. Ja era hora a aquestes alçades de la Crisi convocar una vaga general, tot i així alguns creiem que amb una aturada de 24 hores no n’hi ha prou. És per això, per fer front a aquesta situació i per a preparar una vaga general valenta, que s'està formant l'Assemblea de Barcelona, on participen sindicats diversos i persones de diferents espais socials de la ciutat, treballant des de l'horitzontalitat.

Un objectiu compartit és estendre la creació de comitès locals a les empreses i també als barris, que hi hagi gent autoorganitzant-se a les seves feines i als seus barris. I és que els problemes que ens afecten a tots i totes es concreten a nivell local, en l'entorn més proper, on ens trobem amb els altres, companys, veïns i amics, i on poden sorgir les solidaritats, les aliances i la força.

Solidaritat i combat contra la reforma laboral, que afavoreix l'acomiadament i precaritzarà encara més les nostres condicions de vida. Contra la propera reforma de les pensions, que abocarà les persones grans a la carestia i a tots plegats a un futur ben magre. Contra les retallades socials imposades pels Mercats Financers a través del govern de torn. Amb totes aquestes mesures ens volen fer pagar molt cara una crisi que no hem creat nosaltres, mentre els bancs i els grans especuladors són salvats amb diners públics.

Ja s'estan creant comitès locals en molts barris de Barcelona, com Sants, Nou Barris, Sant Andreu, Vallcarca, Sant Antoni, el Poble Sec, el Poblenou, l'Eixample esquerre...

I la Barceloneta? Doncs un grup de persones que vivim i/o treballem aquí hem pensat que seria bo crear un comitè local al nostre barri. Per això ens dirigim a vosaltres, com a persones que treballeu en un sector clau de la Barceloneta. Us convidem a una reunió aquest proper divendres 3 de setembre a les 19h a la plaça de l'església per a començar a treballar en vistes a crear un comitè local de la Barceloneta i convocar després una assemblea de barri el més àmplia possible. La vostra participació és necessària. Només organitzant-nos col·lectivament podem fer front als problemes que patim individualment. Això prou que ho ha de saber un barri popular com la Barceloneta amb tanta tradició de lluita obrera a les fàbriques, al port o a la mar.

Us esperem!

Un cordial salut!