dimecres, 13 d’agost del 2008

El pagament anual de l'àrea verda es provarà durant el 2009 a la Barceloneta

L'Ajuntament de Barcelona ha escollit el barri de la Barceloneta per provar un nou sistema de pagament de l'àrea verda. El consistori vol oferir als usuaris d'aquest servei la possibilitat de pagar una sola vegada a l'any, i així estalviar-los molèsties. La provatura es farà durant l'any 2009 i segons va declarar el regidor de Mobilitat a l'agència Efe, si té èxit, s'implantarà a tota la ciutat. La Barceloneta és un barri en general bastant satisfet amb l'àrea verda, ja que abans d'aquest sistema se les veien negres per trobar aparcament. La iniciativa de reduir les molèsties del pagament setmanal és encara desconeguda pels veïns.

Llegir article

Més informació

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Otra vez nos cogen de conejillos de indias. En fin...

Anònim ha dit...

Otra vez nos cogen de conejillos de indias. En fin...

Anònim ha dit...

L'área verda es una presa de pel com sempre. Els caps de setmana i festius, tenim la mateixa feina de sempre per poder aparcar, i si busques la grua, están per el port olímpic. Un altre robo del ajuntament, i un altre cop a baixar el cap a fer el que ens diuen, trist però cert.

Anònim ha dit...

Eso és lo que lucha nuestra representante en el ayuntamiento, para conseguir subir más en su categoria, no para el barrio.