dimarts, 22 de març del 2011

Manifestació a la Barceloneta arribarem fins al final! 26 de març


A la Barceloneta arribarem fins al final!

La Barceloneta està en perill. La indústria del turisme vol fondejar al nostre barri per evitar la tempesta de la crisi. El creuer de la indústria del turisme no vol pobres vivint davant del mar.

En aquest vaixell viatgen l'Helio Lozano, en Joaquim Quílez, en García Bragado, en Millet i el Montull, en
Dalmau, el Carles Martí i els seus amics del PSC i ICV, la Marta Ferrusola (CiU), l'Emilio Álvarez (PP) i tants altres. Les seves pràctiques corruptes han omplert el barri d'apartaments turístics i locals, amb llicències aconseguides gràcies a maletes plenes de diners. Perquè en la nostra quotidianitat patim la seva corrupció,

a la Barceloneta arribarem fins al final: no permetrem la impunitat d'empresaris, patrons i polítics
corruptes.


El creuer de la indústria del turisme ha aixecat una onada de sensació d'inseguretat. Perquè la sensació d'inseguretat creix quan l'Ajuntament permet que a un barri popular especuladors amb noms i cognoms robin el patrimoni comú, com ara l'antiga Confraria de Pescadors (Hotel 54), l'edifici del segle XX o els terrenys de l'Hotel Vela. La sensació d'inseguretat creix quan augmenten les desigualtats socials.

A La Barceloneta arribarem fins al final: teixint xarxa construïm seguretat.

Aquesta onada d'indústria turística i mal govern ha arribat fins al solar del CEIP mediterrània.
No podem permetre que els nostres nens portin quatre anys en barracons. Diuen que no hi han diners per construir l'escola, i al mateix temps aproven un projecte de 47.000.000euros al servei de l'Hotel Vela, i estan disposats a comprar l'edifici del segle XX per 950.000 euros aquells que s'han enriquit amb l'especulació. Tots sabem que sense col·le no hi ha barri, que La Barceloneta no és un parc temàtic, estem fartes de promeses incomplides. CEIP Mediterrània ja! No hi han excuses.

30 anys de govern “d'esquerres” ens han portat a l'expulsió de veïns amb menys recursos, a la condemna a l'atur de molts veïns del barri, a l'absència d'habitatge social: on està l'habitatge de Joan de Borbó 11? Exigim la seva construcció immediata. 
 
A la Barceloneta arribarem fins al final: cap veí fora del barri.

Probablement estem vivint els últims moments del govern del PSC i ICV. Tenim clar que si un altre guanya les
eleccions no serà per mèrits propis, sinó per lo malament que ho ha fet l'actual Ajuntament. Tenim clar també que més enllà del nom del partit, qualsevol que continuï governant d'esquenes als veïns serà un govern fracassat. A la Barceloneta hem demostrat que som un barri popular orgullós de ser-ho, on hi cabem tots, els que hi som i els que vénen, que la lluita veïnal, de totes vosaltres, nosaltres, ha estat capaç d'aturar els seus plans d'expulsions (pla dels ascensors) i no permetrem que la dreta porti a terme al barri les mateixes retallades socials que ja està aplicant a la Generalitat.

No pot ser que els pobres vivim davant del mar, però hi som aquí. Aquest és el nostre barri, un barri que continuarem defensant junts. Perquè La Barceloneta no està en venda.

Arribarem fins al final: volem decidir el nostre futur, volem un nou pla fet pels veïns i veïnes. Cap veí fora del barri i cap pla sense veïns


Arribarem fins al final, perquè no deixarem que la seva crisi ens expulsi del nostre barri.


Arribarem fins al final: lluitarem pel nostre dret a la Barceloneta, a un barri popular, on hi hagi una educació digna i en condicions pels nostres nens, CEIP Mediterrània ja! una economia local forta, prou terrasses i restaurants inaccessibles! espais per generar comunitat,

el segle XX és del barri!


Al barri se l'ha de defensar

La Barceloneta rebel 
 
Porta la teva cassola, ens farem sentir!
 

descarrega't el cartell i penja'l 
si vols fer materials per la mani, passa't per Pescadors 49! 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou uns incults que no teniu respecte pel català. Aquestes frases no tenen sentit i no estan ben escrites!