dimecres, 25 de novembre del 2009

Exposició Madrid-Barcelona

Benvolgudes, benvolguts,

Aquest divendres a les set de la tarda, al Saló del Tinell inaugurarem l'exposició Madrid-Barcelona, 40 anys d'acció veïnal.

Han estat molts mesos de treball de moltes persones, que ara cristal·litzarà en una exposició que vol retre homenatge a les dones i homes que des dels anys seixanta fins a avui mateix, han treballat i treballen per fer una ciutat més habitable i més justa. Aquesta exposició vol ser al mateix temps l'ocasió per a recordar que quan la ciutadania creu en la seva capacitat transformadora s'obren miracles.

És la vostra exposició, la de les vostres lluites, les de les entitats veïnals i les del conjunt del teixit social de Barcelona que ens ha acompanyat aquest anys. Les lluites que hem compartit, les que ens han de donar energies renovades per a seguir treballant amb nous reptes cada cop més complexos.

Per això ens farà moltíssima il·lusió aixecar les copes per brindar pels propers 40 anys d'aquest moviment veïnal, ara més que mai, imprescindible.

Us esperem i us demanem que feu córrer aquest missatge en la que volem que sigui una festa i un reconeixement de la capacitat i la legitimitat de l'acció política des de i per la ciutadania.

Eva Fernández