dijous, 6 de novembre del 2008

INSIDE 22@, TREIEM-LOS LA MÀSCARA


Un any després de l'enderroc de Can Ricart i només sis mesos després de la inauguració del Parc Central, Poblenou assisteix a la celebració del festival Inside 22@.
El pla urbanístic 22@ va ser el causant de l'enderroc de Can Ricart, que va significar la destrucció d'un complex industrial i la fi d'un teixit social, format per 240 treballadors i desenes d'artistes.
Tampoc podem oblidar que el Parc Central s'aixeca en un espai on fins fa pocs anys hi convivien 200 veïnes i diversos tallers i botigues.
No podem acceptar que els promotors del 22@, culpables de la destrucció del nostre barri, responsables de l'expulsió de centenars de veïnes, treballadores i artistes del Poblenou, organitzin el festival Inside 22@.
Inside 22@ és una iniciativa de 22@Network (Associació d'Institucions i empreses del 22@), associació formada per diverses empreses, entre elles multinacionals relacionades amb la indústria bèl.lica (Indra o GTD-Sistemas Informáticos) i empreses autores de diversos acomiadaments massius (T-Systems o Ono).
Denunciem que Inside 22@ té l'objectiu fer un rentat d'imatge del 22@ i les seves empreses, reinventant el nostre barri i legitimant l'acció dels que estan intentant destruïr-lo.

QUE NO T'ENGANYIN!
NI INSIDE 22@, NI 22@!
POBLENOU NO ESTÀ EN VENDA!